Hotel Kruja

ne fjalet e vizitoreve tane:
“Nje perle”, “kopshti eshte i mrekullueshem”, “Gjetem nje pritje te ngrohte nga njeri prej pronareve, dhe kjo ngrohtesi zgjati gjithe kohen, jo vetem diten e pare”, “vetem 5 minuta nga qendra!”

 

Eja qendro tek ne dhe shikoje vete!

Na kontaktoniPrenotoni
Historia e hotelit
Hotel Kruja u ndertua ne vitin 1920 nga Ismail Kruja. Gjate regjimit komunist hoteli u mbyll dhe ndertesa u perdor nga shteti i asaj kohe. Me renien e regjimit, hoteli u rihap dhe u rivendos ne pune si hotel. Ne vitin 1996 u rindertua plotesisht ne te njejtin vend dhe qe atehere eshte bere nje nga destinacionet e preferuara per vizitoret e huaj ne Tirane.

Çlodhje

Ne hotelin tone do te gjeni mikpritjen shqiptare. Dhomat kane mobilim elegant dhe te kendshem. Siperfaqja e bollshme e dhomes, ngrohtesia e ngjyrave si dhe komoditeti do ta bejne qendrimin tuaj te kenaqshem dhe relaksues.

Perjetime

Guidat turistike ne Shqiperi jane nje eksperience unike. Hoteli ju organizon me kenaqesi guida turistike ne te gjitha keshtjellat historike si dhe vendet me terheqese te Shqiperise.

Shije

Ushqime te fresketa dhe plot shije, te pergatitura me kujdes dhe dashuri nga kuzhinieret tane dhe te servirura bukur, gjithcka me cmime shume te mira. Provoni shijet shqiptare si ne barin dhe ne restorantin tone.
Vleresime

Vleresime nga vizitoret

“Three-star hotel with five-star service”

Despite being designed for the more budget-conscious, Hotel Kruja’s service was on-par with the finest of hotels.

David G.

“Wonderful hospitality and great location”

The courtyard area and lawn was a wonderful place to relax in the shade and away from the street.

Lillian C.

“Custom-made service”

[…] we were picked up from airport, taken to a guided private tour […] and then driven all the way and back to enjoy the beaches.

Axel S.

“Fantastic family run business”

What a gem! Hospitality plus. This small hotel with 16 rooms makes the personal touch so special. […] Don’t pass this one by.

JCAlexander

<!--RESPONSIVE OPEN STREET MAP BLOCK--><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!--This is the wrapper block for the responsive map--><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div id ="mapWrapper" style="position: relative"><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!--This is a transparent PNG image of 480 x 380 px in base64--><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><img style="display: block; width: 100%; height: auto;" src="data:image/png;base64,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"/><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!--This is the OSM iFrame--><!-- [et_pb_line_break_holder] --><iframe style="position: absolute; top: 0; left: 0;" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="https://umap.openstreetmap.fr/en/map/untitled-map_45946?scaleControl=false&miniMap=false&scrollWheelZoom=false&zoomControl=true&allowEdit=false&moreControl=true&datalayersControl=true&onLoadPanel=undefined&captionBar=false"></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] --></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!--EOF-->
Vendndodhja
Hotel Kruja ndodhet ne qender te Tiranes 300 m nga sheshi “Skenderbej”. Vendndodhja e ben Hotelin nje nga vendet me te pershtatshem nga ku klientet mund te vizitojne me kembe te gjitha vendet me interesante te qytetit, si qendrat kulturore, historike, fetare si dhe te gjitha institucionet shteterore.

Hoteli eshte vetem 18 km larg aeroportit nderkombetar “Nënë Tereza” dhe 39 km nga porti i Durresit.

Largesite nga pikat e kalimit kufitar jane: Hani Hotit (ne drejtim te Malit te Zi): 110 km; Qafe-Thane (ne drejtim te FYROM, Maqedonia): 123 km; Kapshtica (ne drejtim te Greqise): 195 km; Kakavia (ne drejtim te Greqise): 251 km.

Largesia nga Prishtina (Kosove) eshte 252 km.

Adresa & Kontakt
ADRESA: Rr. Mine Peza, Tirana, Albania.
GOOGLE MAP: Click here
Na dergo nje mesazh

1 + 8 =