Guida Turistike

Guidat turistike ne Shqiperi jane nje eksperience unike. Shqiperia eshte nje nga te paktat vende ku turizmi malor dhe ai bregdetar jane shume prane njeri-tjetrit. Hoteli ju organizon me kenaqesi guida turistike ne te gjitha keshtjellat historike si dhe vendet me terheqese te Shqiperise.

Adresa & Kontakt

ADRESA: Rr. Mine Peza, Tirana, Albania.

GOOGLE MAP: Click here

Na dergo nje mesazh

5 + 11 =